Mijn collega en zijn vrouw

Hallo allemaal, Mijn naam is Mehmet Ik ben goed opgeleide man van 39 jaar. Al jaren ben ik in het onderwerp Cuckolding geinteresseerd. Ik heb in het verleden paar keer verhoudingen met getrouwde vrouwen gehad maar dat was allemaal zonder medeweten van de man gebeurd. Ik wil dan hier bij een waargebeurd verhaal vertellen. Ik heb een collega waar ik een goede klik mee heb en we zijn ook buiten werk om een beetje bevriend geraakt. Zijn naam is Karel ( 54 jaar ) het was Vrijdag en ik was met me telefoon bezig en zat op een cuckold site naar foto’s te kijken. Later kwam ik er achter dat ik mijn telefoon bii Karel op bureau had laten liggen en die kwam hij brengen naar me. Hij vroeg rond 17:00 uur of niet wat konden drinken. Ik zei prima en gingen naar dichtbij zijnde kroeg en begonnen aan onze bier. Hij zei dat hij wat aan me wilde vertellen en ik keek hem met verbazing aan. Hij zei dat hij had gezien dat ik naar cuckold sites keek en vroeg me of ik een cuck was en ik antwoordde daarop dat ik integendeel een Bull ben. Toen zei hij tot mijn verassing en verbazing dat hij een Cuck in potentie is. Mijn verbazing werd alleen maar groter en het gesprek ging eigenlijk een beetje ongemakkelijk. We besloten om naar hiis te gaan. Toen ik thuis kwam ging ik nadat ik had ge douched op de bank liggen en tv aanzetten. Toen zag ik dat ik een app van Karel had gekregen met een grap als hey Bull hoe is het ? Waarop ik met goed cuck en met jou beantwoordde. Naarmate de tijd vorderde gingen we dieper in op de onderwerp en ik vroeg hoe zijn vrouw eruit zag en hij stuurde me via de app haar fotos. Was een leuke blonde vrouw met goede rondingen waar ik van hou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *