De neger die mij uit wist te wonen

Ik ben altijd een vrouw geweest die heel keurig bleef. Maar mijn fantasieën, die waren een heel stuk wilder. Dat keurige gedrag heb ik van huis uit meegekregen, maar het is niet echt wie ik ben, zeg maar. En dat is op een dag dan ook tot een halt gekomen. Ik was het zat mij altijd maar te gedragen, omdat de familie dat zo wilde. Ik moest en zou eindelijk eens mijzelf zijn en dus, toen ik pas 30 jaar was geworden.

Besloot ik om alle remmen los te gooien en gewoon van het leven te genieten op een manier die ik zelf fijn vond. Zo ging ik iedere zaterdagavond stappen en was ik regelmatig aan het daten. Maar echt sekspartners kon ik nog niet vinden. Toe ik die neger tegen het lijf liep. Een bloedmooie, stevig zwarte man. Ik kon alleen maar denken aan hoe groot en dik zijn pik zou zijn. Ik had in die periode ook al een behoorlijk aantal pornofilms gekeken en daar zag ik regelmatig donkere mannen voorbij komen die ik wel heel lekker vond.

Nou ja, eigenlijk vooral hun sterke lichamen en die fantastisch lange, dikke pikken die de meiden in de sexfilms aan het uitwonen waren. En dat uitwonen, dat wilde ik ook. Die zou de neger zijn die mij uit wist te wonen, daar zou ik tijdens de derde date met hem wel achter komen. Want uiteindelijk nam ik hem mee naar mijn huis voor een “kopje koffie” om de avond af te sluiten. We raakten zo wat aan de praat en het was heel erg gezellig hoor, net als de dates die we eerder hadden, maar je kon de seksuele spanning met een mes snijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *